Vil du trene med meg?


Nå er det over 10 år siden jeg startet som gruppeinstruktør på 3T her i Trondheim. Siden den gang har jeg vært innom flere ulike senter i forskjellige byer, og en rekke ulike konsepter innen gruppetrening. Det er jo trender som kommer og går der også, som med alt annet. For to år siden, etter nesten 8 år i gamet, valgte jeg å kaste inn håndkleet. Tiden i hverdagen strakk rett og slett ikke til lengre. Dette er jo tross alt en jobb som alltid har vært i tillegg til annen fulltidsjobb.


Nå har pausen vært lang nok, jeg må tilbake til denne ekstremt energigivende jobben. Det er rett og slett noe avhengighetsskapende med adrenalinet man får etter en vel gjennomført gruppetime, med masse svette og fornøyde deltakere.


Jeg er derfor veldig glad for å fortelle at jeg i januar starter opp som instruktør på House of Femme her i Trondheim. Jeg er så glad for å ha blitt tatt inn i varmen av en så dyktig gjeng! Jeg blir å finne på følgende timer:


Torsdag 18.15: KuleMager (spesialtilpasset for gravide)

Torsdag 19.30: Step&Slynge (tøff intervalltme på step, kombinert med styrketrening i slynger)

Annenhver søndag 19.45 (partallsuker): Step&Slynge


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram!

- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com