Utetrening og tapas


Jeg er så heldig å ha denne lekeplassen rett utenfor døra, så den må benyttes rett som det er. Det ble ei kjapp økt der i går, før forberedelser til kvelden.


Del 1:

Dips: 3*maks

Negative pull-ups: 3*maks


(Jeg klarer ikke en eneste pullup lenger tydeligvis..så da må det øves på. Negative reps er en effektiv måte å gjøre det på som jeg har benyttet meg av tidligere også. Det vil altså si å senke seg ned fra øvre posisjon så sakte som mulig)


Del 2:

3 runder av:

20 pushups til stang

20 hoppende utfall

20 roing til stang

1 runde sprint

20 boxjumps til benk


1,5 minutt pause mellom hver runde.


På kvelden var det tapas hos ei venninne. Det er tradisjon at vi samles noen jenter til en slik kveld hver høst. Det er aldri for sent å starte en tradisjon, så kanskje du skal dra i gang det samme? Det er i alle fall veldig hyggelig, jeg gleder meg hvert år. Alle tar med noe og alle spiser mye.

Menyen i går ble slik;

Peanøttkylling

Bacondadler

Stekt potet

Asparges med spekeskinke

Stekt chorizo

Lefseruller med spekeskinke

Tomatsalat

Foccacia

Aioli

+ Sjokoladekake med vaniljekesam til dessert. Denne var LCHF og kjempegod. Skal se om jeg får tak i oppskriften så jeg kan legge den ut til dere.


Mitt bidrag var foccacia etter denne oppskriften: https://trinesmatblogg.no/recipe/foccacia-na-i-stor-langpanne/ og aioli etter denne oppskriften: https://www.tine.no/oppskrifter/sauser-og-dressinger/kalde-sauser-og-dressinger/enkel-aioli. Begge deler ble kjempegodt.


Føltes bra å fikse seg opp litt ekstra i går også, det blir mest treningstøy og andre komfortable klær i dette permisjonlivet..

Ønsker deg en fortsatt super helg!


- Elisabeth


  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com