Uken som gikk- ny rekord, trening, feiring ++

Ukas høydepunkt(er):

- En artikkel hvor jeg har bidratt med tips om hvordan man kan bli kvitt/forebygge kontornakke ble publisert i mange av landets aviser. Du finner den her.


- Jeg ble overrasket over at dette ble mitt mest leste innlegg på bloggen så langt.


- Mini blir 1 år i morgen! Som tiden flyr.. Bursdager er en fin påminnelse om at man må huske å nyte dager og øyeblikk som suser forbi. I anledning den store dagen blir det to feiringer, hvorav den ene blir i morgen på selve dagen, og den andre var i går. Så da ble det kaker av det mindre sunne slaget og godt selskap.


Ukas nedtur:

Både jeg og mini har vært syke i løpet av uka, så vi har stort sett holdt oss innendørs. Jeg hangler fortsatt, og satser på at maks avslapning i dag gjør at jeg kan starte kommende uke med nytt gir i morgen.


Trening:

Mandag: Startet uken med å teste ut en mor&mini gruppetime på House of femme, som var helt super. Fikk opp pulsen og fikk jobbet gjennom hele kroppen.


Tirsdag: Ufrivillig treningsfri


Onsdag: Ufrivillig treningsfri


Torsdag: Hjemmetrening 30 min styrke overkropp


Fredag: Hjemmetrening 30 min bein og kondis


Lørdag: Hjemmetrening 30 min styrke overkropp


Søndag: Ingen trening.


Mat:

Det har blitt en del sukker denne uken, både på grunn av bursdagsfeiring og fordi jeg har syntes synd på meg selv pga sykdom :) Har også blitt en del lettvint mat. Har blant annet spist lompepizza til middag 3 dager denne uka, det er så digg! Har også hatt fokus på å få i meg mye frukt og grønt, for å gi kroppen og immunforsvaret det den trenger for å bli frisk. Det har blandt annet blitt en del smoothies, og i dag ble det en nydelig blomkålsuppe som jeg deler her i morgen.


Gratulerer med dagen til alle fedre, og god søndagskveld til dere andre!


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com