Tur i marka og pastasalat
Det er helt nydelig høstvær i Trondheim i dag. Kombinasjonen av solskinn og den friske høstlufta, gjorde at styrketreningen måtte vike for en tur i marka i dag. Med meg hadde jeg min trofaste følgesvenn.


Det gjorde virkelig stor forskjell for pulsen å ha med seg denne «vektvesten» på 6,5 kg oppover bakkene. Har du ikke baby tilgjengelig kan du jo ha med ekstra vekt i form av ryggsekk, men det er ikke like hyggelig selskap da. Men det funker sikkert med en hund eller ei venninne som turkompis også... :)
Så over til dagens mattips. Jeg spiser borte i dag, så da får jeg ikke kommet opp med noe nytt middagstips i dag. Istedet tenkte jeg å dele en pastasalat med dere, før suppesesongen tar over for fullt. Jeg laget denne forrige uke da jeg hadde besøk av to gode venninner, og serverte med lun foccacia til.
Ingredienser (3 porsjoner)

150 g fullkornspasta

300 g kyllingfilet

100 g kalkunbacon

100 g brokkoli

100 g agurk

50 g rødløk

300 g drømmelett

50 g pesto


Pastaen kokes og avkjøles. Kyllingfileten deles i små terninger og stekes i litt olje. Sprøstek kalkunbaconet for seg på middels varme. Kutt opp grønnsakene, og kok brokkolien i 1 minutt før den legges direkte over i kaldt vann. Bland sammen pesto og drømelett i en egen skål før du vender det inn i salaten rett før servering.


Næringsinnhold per porsjon (uten brød):

Kcal: 549

Protein: 52 g

Karbohydrat: 41 g

Fett: 22 g


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com