Tror du meg om jeg sier at du kan lage denne deilige sjokoladekaken på under 5 minutter?


Dette er virkelig den perfekte go-to løsningen når søtsuget kicker inn og man ikke har stort i hus. Ettersom denne stekes i mikroen, kan du faktisk få den helt ferdig på under 5 minutter.


Ingredienser:

1 egg

50 g mager kesam

2 ss sukrin gold

20 g (ca 2 ss) hvetemel

2 ts kakaopulver

1 ts bakepulver


Pisk egg, sukrin gold og kesam godt i en bolle før du rører inn det tørre. Hell over i et krus og stek i mikro på full effekt i 1,5-2 minutter. Følg med underveis. Om kruset var halvfullt med røre, er kaken sannsynligvis ferdig når den har hevet seg over kanten på kruset (faller ned igjen når du tar den ut, det skal den gjøre).


Tøm gjerne ut kaken på et fat når den er ferdig. Du kan selvfølgelig spise rett fra koppen, men da tar det så lang tid før den blir avkjølt, og det har i alle fall ikke jeg tålmodighet til...


Topping:

30 g philadelphia light

1 ss sukrinmelis

1 ts kakaopulver

Evt bittelitt melk, se an konsistensen


Næringsinnhold:

Kcal: 296

Protein: 20 g

Karbohydrat: 21 g

Fett: 14 g


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com