"Tomt" i kjøleskapet? Lag pizzavaffel!

Da er jeg tilbake med en ny oppskrift etter et par dager med både PC-trøbbel og sykdom i hus. Det har vært dårlig med kokkelering de siste dagene, ettersom jeg hverken har kommet meg å butikken for å handle inn til uka eller hatt ork til å bruke noe tid på kjøkkenet. Men mat må man likevel ha, så i dag ble de siste restene i kjøleskapet skrapet sammen til disse digge pizzavaflene. Disse er laget av ingredienser de fleste ofte har i hus, men du kan selvfølgelig prøve deg frem med annet fyll du liker. Vaflene funker både som en enkel middag, lunsj, kvelds eller til å ta med i matpakken. Og de tar deg under 10 minutter å slenge sammen.

Ingredienser som gir 2 stk:

1 egg

0,25 dl melk

30 g havremel

30 g revet gulrot

1 ts oregano

30 g revet ost

2 skiver påleggskinke

Sukkerfri ketchup


Rør sammen egg, melk, havremel, revet gulrot, oregano, og ca 1/3 av osten. Stek i vaffelhjernet til de nærmer seg ferdig. Smør halve vaffelen med ketchup og ha på ost og skinkestrimler. Brett over den andre halvdelen av vaffelen og stek videre et par minutter til osten har smeltet. Avkjøl litt på rist før du legger dem på fat. Server gjerne med noe grønt til om du har det i hus.


2 pizzavafler gir deg ca:

Kcal: 346

Protein: 23 g

Karbohydrat: 23 g

Fett: 17 g


Det er lite som slår smeltet ost altså!

Ønsker dere en fortsatt fin uke, håper dere holder dere friske!


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram

-Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com