• Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com

Tips til en god start på uka!

Riktig god søndag kjære leser! Du hadde kanskje ventet en sunn oppskrift på boller her inne i dag, men det ser jeg at det kryr av andre steder. For så vidt også mer tradisjonelle oppskrifter, som selvfølgelig også er helt innafor å kose seg med på fastelaven. I stedet vil jeg komme med en oppfordring om å lage deg en god start på uka i morgen!

Mandagen er egentlig ikke noe viktigere enn andre dager, på samme måte som januar ikke er viktigere enn andre måneder. Men det er noe med oss mennesker og dette med å starte på nytt ved slike faste holdepunkter. Kommer man skjevt ut de første dagene av ei ny uke, er det liksom lett å vente til neste mandag igjen med å finne de gode rutinene, for da er det jo snart helg likevel.


Det beste hadde selvfølgelig vært å bli kvitt denne tankegangen, men enn så lenge kan du jo ta med deg disse rådene for en god ukesstart i morgen;


- Skriv handleliste i kveld om du vet du må på butikken i morgen, og planlegg hva du skal ha til middag. Så slipper du impulsskjøp av ting du ikke trenger eller har godt av.


- Finn frem treningsklær du føler deg fresh i (om du har trening på planen på mandager)


- Gjør klar en sunn matpakke til i morgen


- Legg deg tidlig i kveld, så du starter uka med fulladet batteri


That's it. Små grep kan gjøre stor forskjell. Håper du nyter siste rest av helgen, og er klar for en super ny uke!


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram

- Elisabeth