Tips til en god start på uka!

Riktig god søndag kjære leser! Du hadde kanskje ventet en sunn oppskrift på boller her inne i dag, men det ser jeg at det kryr av andre steder. For så vidt også mer tradisjonelle oppskrifter, som selvfølgelig også er helt innafor å kose seg med på fastelaven. I stedet vil jeg komme med en oppfordring om å lage deg en god start på uka i morgen!

Mandagen er egentlig ikke noe viktigere enn andre dager, på samme måte som januar ikke er viktigere enn andre måneder. Men det er noe med oss mennesker og dette med å starte på nytt ved slike faste holdepunkter. Kommer man skjevt ut de første dagene av ei ny uke, er det liksom lett å vente til neste mandag igjen med å finne de gode rutinene, for da er det jo snart helg likevel.


Det beste hadde selvfølgelig vært å bli kvitt denne tankegangen, men enn så lenge kan du jo ta med deg disse rådene for en god ukesstart i morgen;


- Skriv handleliste i kveld om du vet du må på butikken i morgen, og planlegg hva du skal ha til middag. Så slipper du impulsskjøp av ting du ikke trenger eller har godt av.


- Finn frem treningsklær du føler deg fresh i (om du har trening på planen på mandager)


- Gjør klar en sunn matpakke til i morgen


- Legg deg tidlig i kveld, så du starter uka med fulladet batteri


That's it. Små grep kan gjøre stor forskjell. Håper du nyter siste rest av helgen, og er klar for en super ny uke!


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram

- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com