Sukkerfrie skumspøkelser med kokos

Jeg falt for fristelsen til å lage noe halloween-relatert godis jeg også. Jeg har egentlig ikke noe forhold til denne dagen, men det er jo alltid fint med en ekstra anledning til å lage og spise søtsaker. Disse er ikke akkurat mitt vakreste verk, men litt kule ble de da, og veldig gode. De er litt klissete, så de bør spises med skje, eller de kan brukes til å pynte kake eller muffins.

Ingredienser:

3 eggehviter

4 gelatinplater

3 ss vann

40 g sukrinmelis

20 g kokosmasse

10 g mørk sjokolade


Slik gjør du:

Bløtlegg gelatinplatene. Stivpisk eggehviter og vend inn sukrinmelis og kokos. Ha helatinplatene og 3 ss vann i en kaserolle, og varm opp til platene er helt smeltet. Rør forsiktig inn i eggehvitene. Hell skummet over i en brødpose og legg i kjøleskap ca 20 minutter. Sprøyt så ut små topper på et fat før de settes kjølig igjen i ca en time.


Pynt med smeltet sjokolade ved hjelp av f.eks en fyrstikk.

Tipper du klarer det bedre enn meg, tag meg gjerne på instagram om du prøver!


Og du, når det ikke er halloween så kan du gjerne overtrekke hele med sjokolade, så har du nydelige kokosboller.


Næringsinnhold per spøkelse:

Kcal: 25

Protein: 2 g

Karbohydrat: 1 g

Fett: 1, 5 g


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com