Skulle du gjerne trent i dag, men dørstokkmila er for lang? Se her!

Dørstokkmila blir gjerne ekstra lang for mange på høsten når det blir mørkt og kaldt. Og er det i tillegg en blå mandag hjelper det ikke akkurat på. Når jeg ikke føler meg spesielt motivert for å trene er det som funker for meg å være kreativ, og gjøre noe helt annet enn det jeg vanligvis gjør. Ønsker du ikke å være kreativ selv, kan du gjerne kopiere denne økten som jeg hadde her om dagen mens mini sov. Da er treningen overstått på under en halvtime, inkludert litt oppvarming! Den kan selvfølgelig utføres på treningssenteret, men er også fin å gjøre hjemme om du ikke vil ut i høstmørket.


Du trenger:

* En kettlebell/manual/noe annet tungt.

* 4 sanger du synes det er motiverende å trene til


Økta er som følger:


1)

5 walkouts

10 kettlebellswings

15 knebøy


2)

5 spensthopp

10 omvendt burpees

15 pushups


3)

5 halve burpees

10 sideutfall (per ben)

15 thrusters


4)

5 pushups

10 hoppende utfall

15 mountainclimbers


Gjør øvelsene i hver bolk så mange runder du klarer i løpet av en av sangene du har valgt. Ta 1,5 minutt pause mellom hver bolk, før du starter en ny sang og en ny bolk med øvelser. Tilsammen 4 intervaller.


Spør meg om du lurer på noe. Håper du tester økta!


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com