Red velvet cupcakes

Eller julemuffins om du vil? Red velvet er jo i utgangspunktet ikke en julekake, men en amerikansk klassiker året rundt. Men fargene er jo veldig "julete" da, så jeg foreslår disse som kos i dag, tredje søndag i advent. Proteinrike, saftige og sukkerfrie selvfølgelig.

Ingredienser (6 stykk):

1 egg

40 g sukrin gold

60 g havremel

2 ts bakepulver

1 ts kakaopulver

150 g mager kesam

Rød konditorfarge


Pisk egg og sukrin gold til eggedosis. Rør inn det tørre først, og så kesam til slutt. Ha i konditorfarge litt og litt til du synes du har en fin farge.


Sett små muffinsformer i et muffinsbrett, og fyll nesten opptil kanten på formene med røre. Stekes på 175 grader i ca 15 minutter. Avkjøl på rist.


Har du ikke muffinsbrett kan du sette formene rett på bakeplate, men da må du ha i mindre røre, og redusere steketiden noe.


Topping;

50 g philadephia light

20 g sukrinmelis


Bland sammen og topp muffinsene når de er avkjølt. Så er det bare å nyte!


Næringsinnhold per stykk:

Kcal: 90

Protein: 6 g

Karbohydrat: 8 g

Fett: 3,5 g


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram!


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com