• Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com

Pastagrateng med kylling

Kjapt innom med et middagstips til dere i dag. Her får du mye godt og næringsrikt i en og samme form. Perfekt hverdagsmiddag til hele familien (lag gjerne en større form). Den er veldig enkel å lage, men det tar litt tid. Et tips er derfor å forberede det meste kvelden før, slik at det går kjapt å få denne i ovnen når man kommer hjem. Anbefaler å vente med sausen og osten til rett før steking, slik at pastaen ikke trekker til seg for mye av vesken.


Ingredienser til en liten form (2 store porsjoner):

80 g pastaskruer, fullkorn

200 g kyllingfilet + 1 ss olje til steking

50 g brokkoli

50 g paprika

50 g løk

50 g fetaost

50 g revet hvitost

2 egg

1,5 dl lettmelk

1 ts hvitløkspepper, 1 ts pakrikakrydder, 1/2 ts salt (eller krydre etter eget ønske)


Kok pasta som anvist på pakken. Skjær kyllingen i små terninger og stek i olje. Tilsett grønnsakene mot slutten av koketiden. Fordel blandingen sammen med pasta og fetaost i en ildfast form. Visp sammen egg, melk og krydder. Hell over blandingen og topp med revet ost. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter.


Næringsinnhold per porsjon:

Kcal: 572

Protein: 46 g

Karbohydrat: 31 g

Fett: 28 g


- Elisabeth