Maraton-lørdag

Denne lørdagen startet med maraton. Riktignok en litt snillere versjon enn å løpe 42 km, og bestående av ulike gruppetimekonsepter i tilsammen 2 timer. Men siden jeg sannsynligvis aldri kommer til å løpe et maraton (jeg har aldri klart å finne motivasjon og glede i å løpe lange distanser), og ikke har trent mer enn ca 45 min sammenhengende siden før mini kom til verden, sier jeg meg veldig fornøyd med dagens innsats.


Også så gøy da! Tiden var fordelt på 4 ulike konsepter, 30 min på hver. Først spinn intervall, etterfulgt av styrke, høypuls og balanse/stretching til slutt. Jeg bare elsker gruppetrening, og spesielt på dager som denne der alle er litt ekstra gira og smitter over masse energi til hverandre. Det får meg til å savne å jobbe som instruktør, så vi får se, kanskje må jeg ta opp igjen den karrieren etterhvert.. :)


Slik ser man ut etter gjennomføring; svett, rød og veldig glad.


Nå er det middag hos mamma før det blir skal vi danse (heia emilie!) og smågodt i kveld. En super lørdag. Fortsatt god helg til deg! :)

- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com