• Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com

Lettvint tacopai

Det er vel rom for litt texmex enda, før julematen tar helt overhånd? I så fall bør du prøve denne varianten!

Ingredienser (3-4 porsjoner):

6 stk potetlomper

400 g karbonadedeig

1 pose tacokrydder (evt tilsvarende i hjemmelaget krydder) + vann

50 g tomatpuré

50 g løk

50 g mais

100 g revet ost


Slik gjør du:

Del alle lompene i to og dekk en paiform med 4 av dem. Stek karbonadedeig sammen med løk og tilsett tomatpurè, tacokrydder, mais, bønner, og litt vann i panna. La det småkoke i ca 5 minutter. Ha halvparten av kjøttfyllet i paiformen før du legger over de over de to lompene du har igjen, og resten av fyllet. Topp med revet ost. Stekes på 200 grader i ca 20 minutter til osten er gylden.


Server med salat, rømme og eventuelt guacemole.

Næringsinnhold i hele paien:

Kcal: 1370

Protein: 129 g

Karbohydrat: 97 g

Fett: 50 g


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram!


- Elisabeth