Lei av dette? Mitt beste avokadotips


Avokado har vært veldig populær i mange år nå, mye takket være sitt gode næringsinnhold med blandt annet mye folat og sunne fettsyrer. Den perfekte avokadoen er også veldig god og kan brukes til mye. Men den perfekte avokadoen er det dessverre ikke alltid så lett å finne. Den har lett for å bli overmoden som den på bildet, og er heller ikke noe god når den er for umoden og hard. Det er heller ikke så lett å bedømme innsiden uten å åpne den.


Når du har åpnet en avokado og vil unngå at den blir brun, er det lurt å beholde steinen i, og dryppe på litt sitron. Men ofte er problemet at avokadoen allerede er brun når man åpner den, noe som er veldig irriterende. Avokado er forsåvidt også ofte ganske dyrt, så da er det jo ekstra kjipt om den går rett i søpla.


Så, for å unngå dette er min beste løsning å kjøpe frossen avokado. Den er alltid perfekt modnet og kan brukes til alt man bruker avokado til, bortsett fra kanskje å spise den naturell med skje som jeg vet noen gjør. Det jeg bruker avokado mest til er guacemole, smoothie (den blir kremete og mer mettende), og babymat. Da er denne perfekt. Den fås kjøpt på Bunnpris i alle fall, og jeg vil tro Kiwi også har.

Og nei, jeg er ikke sponset av eldorado, men synes egentlig jeg bør belønnes litt for denne gratis reklamen..


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

2 kommentarer
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com