Krydderkake i kopp

Ettersom mange likte denne oppskriften, deler jeg en ny mikrokake i dag. Denne gangen ble det en krydderkake med deilig frisk ostekrem.

Ingredienser:

1 egg

2 ss sukrin gold

50 g mager kesam

20 g havremel

1 ts bakepulver

1/2 ts finraspet ingefær (kan sløyfes)

1/2 ts kardemomme

1/2 ts kanel


Ostekrem:

30 g philadelphia light

1 ss sukrinmelis


Pisk egg, sukrin gold og kesam godt i en bolle før du rører inn det tørre. Hell over i et krus og stek i mikro på full effekt i 1,5-2 minutter. Følg med underveis. Om kruset var halvfullt med røre, er kaken sannsynligvis ferdig når den har hevet seg over kanten på kruset. Bland ostekremen godt sammen og topp kaken når den har fått avkjølt seg litt.


Næringsinnhold:

Kcal: 261

Protein: 18 g

Karbohydrat: 16 g

Fett: 14 g

PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com