Jeg har testet nyheter!

Det er så stas når det kommer nye matvarer i butikkene, hvertfall for de av oss som er over snittet matglade. Jeg tenkte jeg kunne dele min mening om noen av de nye produktene jeg har smakt i det siste;

Fun light cloudy apple

Denne var veldig god! Hadde hørt rykter om at denne smaker som eplejuice, men der er jeg ikke enig. Minner mer om surt eplegodteri. Nam nam!

Skyr sitron

Jeg elsker ting med sitronsmak, så etter min mening rykker denne rett opp til førsteplass blandt skyr-smakene. Det fantes en skyr med sitronsmak tidligere, men den forsvant. Den forrige inneholdt litt sukker, mens denne har kunstig søtning istedet. Og denne var minst like god som den med sukker.Dream Frappe delight

Lite kalorier og uten sukker. Denne var også veldig veldig god! Bedre enn konkurrenten NYT fra Hennig Olsen. Det skyldes nok at denne har mindre protein som gjør at man slipper den litt "tørre" konsistensen. Så kan man jo heller dekke proteininntaket andre steder. Men vær obs på at denne inneholder søtstoffet maltitol som jeg vet mange reagerer dårlig på. Det er derfor lurt å begrense mengden.


Blomkålris

Dette er et fint alternativ til vanlig ris. Jeg synes også det er godt å blande 50/50 med vanlig ris fordi det er en fin måte å snike inn mer grønnsaker i måltidet. MEN, dette er ikke noe annet enn blomkål i bittesmå biter, og det koster rundt 20 kr for 250 gram. Så om du har et par minutter ekstra å avse ville jeg heller ha kjøpt et blomkålhode og revet på osteraspen. Det funker like bra og blir mye billigere.Hatting grønnsaksstykker

Supert næringsinnhold. 33% grønnsaker (gulrot og bønner) og 93% grove. Dessverre smakte ikke disse så godt. De hadde en litt bitter ettersmak. Kommer nok ikke til å kjøpe disse igjen. Vil du ha grove rundstykker med grønnsaker som går raskt å lage kan jeg heller anbefale disse.


Plantego'

Denne har vært på markedet en stund nå, men jeg har ikke prøvd den før nå, og vi er kanskje flere? Den grønne varianten smaker akkurat som guacemole, og var veldig god. Jeg kjøpte denne fordi jeg fikk den anbefalt til mini, men han likte den derimot ikke. Så den ble spist opp av mor sammen med spekeskinke, noe som kan anbefales på det varmeste. Supert næringsinnhold da den består hovedsaklig av avokado og kikerter.


Mørkere melkesjokolade

Og til slutt denne lille godsaken, fordi det er viktig å kose seg litt skikkelig også. Denne smakte som forventet. Mørk sjokolade, men mildere og mindre bitter enn mange andre på grunn av melken. En god sjokolade.


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram

-Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com