Har du lyst på juleheftet mitt med sunnere snop helt gratis? Se her!


Da kan jeg endelig dele juleheftet mitt med dere følgere. Jeg har kost meg masse når jeg har laget disse oppskriftene til dere og kommet skikkelig i julestemning. I heftet får du 7 slag med sukkerfrie godsaker som kan nytes med god samvittighet i adventstiden.


For å få det må du trykke på "meld deg på" i toppen av innlegget her, så sender jeg det til deg på mail så fort som mulig. (Du vil da også få oppdateringer fra bloggen her på mail i etterkant, men det er lov å melde seg av igjen om du ikke ønsker det) Håper du finner noe som faller i smak.


Og du: Om du ikke følger meg på instagram enda, så gjør det også da!


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com