• Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com

Favorittwok

Når jeg ikke vet hva jeg skal ha til middag, ender jeg ofte opp med en wok. Det er en super måte å få brukt opp grønnsaker i kjøleskapet på, da det meste passer i en wok. Også kjøtt/proteinkilde, saus, krydder og karbohydratkilde kan varieres. Her er det bare å bruke fantasien og det du har i kjøkkenskapene. Selv om jeg varierer mye, har jeg fått en favoritt som jeg lages ofte her i huset. Den vil jeg dele med dere i dag.

Ingredienser (3 porsjoner)

Bruk de grønnsakene du liker best. Jeg har brukt mine 3 favoritter som jeg stort sett alltid har i kjøleskapet.

450 g kyllingfilet

100 g brokkoli

100 g gulrot

100 g løk

1/2 pakke (125 g) eggnudler

2 ss olje til steking


Saus:

250ml kokosmelk lett

50 g peanøttsmør

6 ss soyasaus

2 hvitløksfedd

Litt ingefær (en bit på ca 2-3 cm)


Slik gjør du: Stek kyllingen i 1ss olje på høy-middels varme og legg til side. Gjør det samme med grønnsakene og ha så kyllingen tilbake i panna sammen med grønnsakene. Kok nudler mens du blander ingrediensene til sausen direkte i panna. Bland inn nudlene i panna før servering slik at de trekker til seg den gode smaken.


Næringsinnhold per porsjon:

Kcal: 575

Protein: 42 g

Karbohydrat: 40 g

Fett: 27 g


- Elisabeth