Dette var visst vanskeligere enn jeg trodde...

Jeg har aldri helt skjønt greia med dette her og tenkt at det har vært litt oppskrytt. Hvor vanskelig kan det være liksom. Og hvorfor driver folk å navngir dem, sender dem ut i posten, og lager en stor greie ut av det, når det er så enkelt å fikse selv? Jeg hadde stortrua og gledet meg til fersk surdeigsbakst i påsken, men den gang ei. Jeg skjønner at det kanskje er en grunn til at folk driver å deler på surdeigsstartere likevel.


Slik skal en vellykket surdeigsstarter se ut;

Slik ser min ut...

Er det noen som har forslag til hva som kan ha gått galt? Jeg fulgte denne oppskriften til punkt og prikke.


Jeg gir meg ikke og kommer til å prøve igjen. Men enn så lenge er det godt det finnes enkle alternativer også. Det spørs om det blir en runde med disse her til så lenge.


Så vil jeg ønske dere alle en kanonbra påske, selv om den kanskje blir litt annerledes enn vanlig. Selv håper jeg bare på at det blir noen flere like fine dager som det var i Trondheim i dag. Utrolig hva sola kan gjøre med humøret. Og turer i oppoverbakke med bæremeis kan virkelig regnes som ei god treningsøkt, det kan jeg skrive under på nå. God påske!

PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com