Det ultimate matpakketipset

Jeg har aldri vært så glad i matpakke. I alle fall ikke brødskiver med pålegg, det blir ikke i nærheten like godt når det har ligget en god del timer innpakket. Jeg er derfor stadig på jakt etter gode alternativer som smaker like godt når det spises fra "pakke" som ellers.


Disse eggmuffinsene er kjappe å lage og sammen med litt frukt og grønt gir de et næringsrikt måltid som holder deg i gang lenge. De minner litt om en minipai, ettersom havremelet i røra synker ned og danner en bunn. Om du ikke vil ha bunn, og heller miniomelett, dropper du bare havremelet. Og bruk gjerne rester fra kjøleskapet oppi, det meste passer her. Jeg har brukt fetaost og paprika, fordi det måtte brukes opp. Og ja, disse smaker like bra når de har ligget i matpakken.


Ingredienser til 5 stykk:

2 egg

0,5 dl melk

30 g havremel

50 g fetaost

Litt paprika


Visp sammen egg, melk og havremel. Fordel fetaost og paprika i muffinsformer, helst i et muffinsbrett, og hell over eggeblandingen. Stekes på 175 grader i ca 15 minutter.


Næringsinnhold per stykk:

Kcal: 90

Protein: 6 g

Karbohydrat: 4,5 g

Fett: 4,5 g


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com