• Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com

Asiatisk biffsalat

God helg kjære leser! Har du ikke lørdagsmiddagen klar enda, kan du jo teste denne. Denne biffsalaten imponerer mye mer enn det den krever av innsats, og er et sunt alternativ til mye av maten man oftre spiser i helgen.

Ingredienser til 2 porsjoner:

300 g biff (indrefilet/ytrefilet/mørbrad)

Salt og pepper

Olje til steking


60 g eggnudler

50 g gulrot

50 g vårløk

50 g sukkererter

50 g agurk


1 stk lime (saften av)

2 stk finrevet hvitløksfedd

1 ts finrevet ingefær

20 g sesamfø


Start med å riste sesamfrøene i tørr panne på medium varme til de er gyldne. Kok nudlene som anvist på pakken og skjær grønnsakene i tynne strimler. Stek biffen i olje på sterk varme på begge sider før du skrur ned varmen. Stek litt videre på svak varme. Hvor lenge du steker avhenger av hvor godt stekt du vil ha kjøttet. Bland sammen limesaft, hvitløk og ingefær. Bland salaten og vend inn limesaften. Legg over biffen i tynne skiver og topp med sesamfrø.


Ser det ikke digg ut?

Næringsinnhold per porsjon:

Kcal: 409

Protein: 41 g

Karbohydrat: 25 g

Fett: 15 g


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram


- Elisabeth