5 min quickfix på lekeplassen

Helger og ettermiddager er for mange synonymt med etterlengtet kvalitetstid med sine søt små. Da er det kanskje ikke alltid man har mulighet (eller lyst) til å prioritere trening. Hvis du kjenner deg igjen har jeg en utfordring til deg. Ta med barna på lekeplassen og benytt anledningen til å gjennomføre disse 5 effektive minuttene mens de leker. Da får barna leke, dere får være sammen, og du får garantert godfølelse etter du har gjennomført. Vinn-vinn-vinn, og tre fluer i en smekk! Økta er som følger:1) Pushups til benk

2) Boxjumps til benk

3) Roing med huske

4) Hoppende utfall

5) Rollouts med huske (jo lengre bak du har beina, jo tynge blir det, jeg er svak i magen og står derfor ganske oppreist)


Kjør så mange du klarer av en øvelse i 1 minutt før du går rett over på neste øvelse. Prøv å jobbe i så høyt tempo du klarer uten at det går utover teknikken.Ønsker du en lengre økt kan du selvfølgelig kjøre flere runder, med f.eks 1 min pause i mellom. Jeg kjørte 1 runde, og var akkurat ferdig til mini var lei av å sitte i vogna å se på, og avsluttet med en powerwalk etterpå. Det var nok til å få frem godfølelsen hos meg.


PS.

Det går fint an å kjøre økta selv om du ikke har barn.. :)


God trening!


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com