10 ting jeg alltid har i kjøleskapet

I dag tar jeg deg med inn i kjøleskapet mitt. Innholdet der vil selvsagt variere litt fra uke til uke, men noen ting klarer jeg meg nesten ikke uten;


1) Egg

Fordi egg har alt. Det er en god kilde til protein, sunt fett, vitaminer (alle utenom vitamin C) og mineraler. I tillegg er det billig, og kan brukes til så utrolig mye.


2) Melk

Jeg bruker ikke så mye melk men har alltid en kartong stående til å lage f.eks pannekaker, sauser osv. Ettersom jeg ikke bruker så mye så kjøper jeg Styrk. Den har nemlig mye lenger holdbarhet enn annen melk


3) Mager kesam

Brukes mye til baking, så det er fint å ha stående i tilfelle jeg plutselig blir bakelysten. Bruker det også som et proteinrikt mellommåltid/dessert med litt funlight i.


4) Philadelphia light

Bruker ofte denne istedet for smør på brød/knekkebrød, i kakeglasur, i potet/grønnsaksmos, og til å smøre wraps med.


5) Hvitost

Ingen over, ingen ved siden. Bør helst være Norvegia, og ikke lettvariant. Det beste jeg vet som pålegg. Brukes også mye til middager som gratenger og pizza.


6) Gulrøtter

Allsidig grønnsak som passer til det meste av middag, enten raspet, kokt, bakt eller woket. I tillegg en perfekt snack.


7) Løk

Enten rød eller gul. Fordi det er fullt av antioksidanter og løfter de aller fleste middagsretter et par hakk smaksmessig.


8) Agurk

Fordi jeg må ha det på knekkebrødene mine hver morgen.


9) Fun light

Både til drikke og til å blande i kesam


10) Omega 3

Visste du at det er anbefalt å oppbevare Omega 3 kapsler i kjøleskap etter pakken er åpnet?


Endorfinsmilet etter trening her om dagen

Det ble mye meieriprodukter på lista her. Det hadde nok definitivt vært det verste for meg å kutte ut dersom jeg skulle kastet meg på vegan-trenden. Men det har jeg altså ingen plan om.


Hva har du i ditt kjøleskap? Noen punkter som er like?


Nå skal jeg intervjues av Aftenposten straks her. Kan ikke røpe hva artikkelen jeg er med i handler om enda, men gir dere et hint når den er publisert.


PS: Følg meg gjerne på facebook-siden min og/eller instagram, så får du et hint om nye innlegg. Det kommer også noen oppdateringer der som ikke blir med på bloggen.


- Elisabeth

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2019 by Sunt Fokus. Proudly created with Wix.com